Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@08:28:37 GMT

سامانه تلفن گوياي ۱۱۱۸ در هرمزگان راه اندازي شد

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۱۲۱۰۶

سامانه تلفن گوياي ۱۱۱۸ در هرمزگان راه اندازي شد

مدير دفتر روابط عمومي شركت آب منطقه اي هرمزگان از راه اندازي سامانه تلفن گوياي ۱۱۱۸ در راستاي پاسخگويي، ارتقا خدمات و براورد نياز مشتركين اين شركت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از روابط عمومي شركت آب منطقه اي استان، مجيد لشكري در خصوص راه اندازي اين سامانه بيان كرد: ارائه موفقيت آميز خدمات مورد نياز ارباب رجوع، متقاضيان و مشتريان وابسته به اين است كه افراد در تمامي سطوح خود را مسئول وموظف به براورده ساختن نيازهاي مراجعين در ارائه بهتر خدمات در كوتاهترين زمان ممكن بدانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وي افزود: سيستم ثبت شكايات مردمي با امكان ارائه كد رهگيري و ثبت درخواست هاي واصله به عنوان فرصتي جهت بهبود و اصلاح امور براي رضايتمندي بيشتر بهره برداران و ارباب رجوع است، از اين رو در راستاي رضايتمندي مراجعين و با هدف ايجاد وحدت رويه، راه اندازي سيستم ثبت و رسيدگي به شكايات مردمي يك مقوله لازم و ضروري در شركت سهامي آب منطقه اي تشخيص داده شد.

 

اين مسئول در ادامه عنوان كرد: در راستاي اجراي طرح تكريم مردم و جلب رضايت ارباب رجوع، گروه بازرسي و مديريت عملكرد شركت اقدام به راه اندازي سامانه ثبت پاسخگويي به شكايات و سامانه تلفن گويا جهت دريافت و ثبت شكايات و پيشنهادات بهره برداران مراجعين و حتي كاركنان شركت كرد.

 

مدير دفتر روابط عمومي شركت آب منطقه اي هرمزگان در ادامه درباره هدف راه اندازي سيستم تلفن گويا اظهار كرد: رسيدگي موثر به شكايات، ارتقا كيفيت و مديريت شكايات و سعي بر ارتقا كيفيت خدمات از اهداف اصلي راه اندازي اين سامانه است.

 

لشكري اضافه كرد: تلفن گويا از طريق راهنمايي بهره برداران و متقاضيان و درخواست كنندگان خدمات به سمت بخش مورد نياز آنان سبب جلوگيري از ارتباطات تلفني غير ضروري با داخلي هاي غير مرتبط شود همچنين از اين طريق در وقت و انر‍ژي نيزصرفه جويي مي شود.

 

وي در ادامه با اشاره به اينكه تلفن گويا ميتواند به عنوان يك راه اطلاع رساني سريع در نظر گرفته و از پاسخگويي تكراري پرسنل جلوگيري شود عنوان كرد: راه اندازي اين سامانه نشانگر اعتبار شركت است به اين صورت كه تماس گيرنده پس از شنيدن صداي تلفن گويا به مقصد مورد نظر اعتبار بيشتري ميدهد.

 

اين مسئول ياداور شد: در بسياري از مواقع مردم به دلايلي علاقمند به طرح گلايه ها يا انتقادات خود به صورت مستقيم با كاركنان و يا در مورد كاركنان نيستند پيوند تلفن گويا با بخش انتقادات و پيشنهادات فرصتي را فراهم ميكند تا مردم مسايل يا مشكلاتي كه از طريق بدنه شركت قابل انتقال نيستند را به طور مستقيم با مدير در ميان بگذارد.

 

لشكري افزود: در طرح سامانه تلفني در نظر است فرايند پيگيري و نتيجه درخواست را در همين منوي تلفني قرار گرفته و هر فرد با وارد نمودن كد مربوط در جريان وضعيت درخواست خود قرار بگيرد و سيستم تلفني به صورت خودكار اقدامات بعدي كه بايد توسط درخواست كننده خدمت صورت گيرد را اطلاع رساني كند.

 

وي در ادامه تشريح كرد: با راه اندازي اين سيستم مدت پاسخگويي به مشتركين به حداقل خواهد رسيد و در اين راستا با اطلاع رساني مناسب به مشتركين مبني بر ضبط مكالمه در صورت عدم پاسخگويي، از ارسال پيام و يا شكايت خود و بررسي آن در اسرع وقت اطمينان حاصل مي شود.

 

مدير دفتر روابط عمومي شركت آب منطقه اي هرمزگان در خصوص كاربرد تلفن گويا در سيستم هاي مديريت شكايات، انتقادات و پيشنهادات نيز گفت: كاربر با ورود به سيستم به درج شكايت خود پرداخته و ان را در يك فرم ويژه همراه با يك كد رهگيري منحصر به فرد ثبت كند همچنين كاربر با بكارگيري كد رهگيري خود، قادر به كنترل وضعيت جاري شكايت مطرح شده خويش بوده و اصطلاحا ان را به خوبي رصد كند.

 

لشکری با بيان اينكه پس از رسيدگي به مشكل كاربر به وي اطلاع داده مي شود بيان كرد: تلفن گويا به راحتي قادر به دريافت شكايات، انتقادات و پيشنهادات، از سوي كاربران و نيز اطلاع رساني دقيق و به موقع به آنان بدون در نظر گرفتن محدوديت هاي جغرافيايي خواهد بود.

 

وی در پايان تاكيد كرد: سامانه تلفن گويا از سرعت عملكرد بالايي برخوردار بوده و منجر به سرعت دهي به امر خدمات رساني نيز مي شود.

 

 

 

 

 

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس عید غدیر غدیر غدیر خم استان همدان اینفوگرافی مقام معظم رهبری رهبری استیضاح دولت تلفن گویا آب هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۱۲۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی هوش طبیعی حشرات به کمک ربات‌ها می‌آید

یک استارت آپ مستقر در بریتانیا از یک راه حل محاسباتی شامل مجموعه‌ای از الگوریتم‌های الهام گرفته از رفتار حشرات، رونمایی کرده است که می‌تواند به خودکار شدن کمک کند.

به گزارش ایسنا، در حالی که شرکت‌ها بر روی روش‌های یادگیری عمیق برای ایجاد دستگاه‌هایی که قادر به کار مستقل هستند تمرکز می‌کنند، یک استارت‌آپ مستقر در بریتانیا مأموریت دارد دنیای خودمختاری را با «هوش طبیعی» پیشرفته متحول کند.

به نقل از آی‌ای، برای یک دهه، محققان به درک چگونگی عملکرد مغز حشرات پرداختند. آنها بررسی کردند که حشرات چگونه جهان را می‌بینند، راه خود را پیدا می‌کنند، مسیریابی می‌کنند و به جهان واکنش نشان می‌دهند.

پیشرفت هوش طبیعی

سپس، آنها این یافته‌ها را به یک الگوریتم تبدیل کردند و آن را «هوش طبیعی» نامیدند. آنها معتقدند که این هوش طبیعی می‌تواند نحوه عملکرد خودمختاری را کاملا تغییر دهد و آن را کاربردی‌تر و کارآمدتر کند.

دیوید راجان(David Rajan)، مدیر عامل شرکت اپتران Opteran می‌گوید: حشراتی مانند زنبورهای عسل در مقایسه با حدود ۸۶ میلیارد نورون در یک انسان، حدود یک میلیون نورون دارند، اما سیستم‌های عصبی مرکزی در آنها وجود دارند. آنها دنیا را می‌بینند و می‌توانند تا ۱۰ کیلومتر را با صرف انرژی میکرو وات حرکت کنند. اگر واقعا می‌خواهید خودمختاری پیشرفته را ببینید، به کالیفرنیا نروید بلکه به یک باغ نگاه کنید.

در ماه‌های آینده، این تیم قصد دارد سیستم را با عملکردهای اضافی مانند جلوگیری از برخورد بهبود بخشد. تا سال آینده، آنها قصد دارند الگوریتم‌های تصمیم‌گیری را ادغام کنند تا دستگاه‌ها بتوانند وظایف را اولویت‌بندی کنند.

به گفته راجان، این تنها شروع کار است، زیرا این شرکت در حال حاضر به دنبال کاربردهای تجاری مختلف در بخش‌های مختلف از جمله لجستیک، خودرو، معدن، امنیت و غیره است.

مشارکت عمده برای پیشرفت رباتیک

این شرکت که اکنون ۴۵ کارمند دارد، به سرعت در حال رشد است و به تازگی شراکت بزرگی را اعلام کرده است. فناوری آن قرار است در ربات‌های انبار پیشرفته ساخته شده توسط شرکت آلمانی سیف‌لاگ(Safelog) استفاده شود.

علاوه بر این، فناوری اپتران از سیستم‌های موجود جدا است، زیرا نیازی به آموزش گسترده با مجموعه داده‌های بزرگ قبل از استقرار ندارد. الگوریتم‌ها ذاتی هستند و آن‌ها را قادر می‌سازند تا به طور مستقل در جهان پیمایش کنند و بدون نیاز به جمع‌آوری و آموزش مداوم با داده‌ها در یک مرکز داده با تنوع پویا سازگار شوند.

راه اندازی یک وسیله نقلیه هدایت شونده خودکار(AGV) در یک انبار معمولا مستلزم کار زیادی است. اپراتورها باید قبل از اینکه به ربات‌ها اجازه حرکت در انبار را بدهند، کل تأسیسات را به دقت اسکن کنند و با داده‌های زیادی سروکار داشته باشند.

کاری که اپتران انجام می‌دهد این است که به طور قابل توجهی فرآیند راه‌اندازی را ساده می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه اندازی سامانه پیش بینی ماهانه و فصلی بارش کشور
  • اجرای ۵۵۰ هزار سامانه خورشیدی در کشور هدف گذاری شده است
  • راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران
  • هوش مصنوعی عمر باتری گوشی گلکسیS۲۵ را بیشتر می‌کند
  • وقتی هوش طبیعی حشرات به کمک ربات‌ها می‌آید
  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • سامانه «پنجره» برای نظارت بر اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان راه‌اندازی شد