Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان هدفمندی یارانه ها، ۶۰ خط گویا برای پاسخگویی به سوالات و مشاوره به مردم راه اندازی شد.

امید حاجتی، مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌های کشور در خصوص این خبر گفت: با توجه به شرایط کرونایی حاکم بر جامعه و لزوم انجام پاسخگویی به سوالات و مشاوره‌های مردم در سراسر کشور در حوزه یارانه ها، هموطنان می‌توانند به صورت غیرحضوری و از طریق تماس با تلفن گویا سازمان هدفمندسازی یارانه‌های کشور پاسخ پرسش‌ها و راهنمایی‌های خود را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ارایه خدمت رسانی بهتر به آحاد مردم در سریع‌ترین زمان ممکن، افزود: در راستای تکریم ارباب رجوع و اجرای دولت الکترونیک و همچنین رعایت حقوق و رفاه حال شهروندان، ۶۰ خط تلفن گویا برای ارتباط گیری مستقیم مردم با سازمان راه اندازی شد تا کارشناسان این بخش، پاسخگوی سوالات و رفع ابهامات در این زمینه باشند.

حاجتی اضافه کرد: هموطنان گرامی می‌توانند در تهران از طریق تماس با شماره تلفن ۴۳۸۵۷ و در شهرستان‌ها با شماره تماس ۴۳۸۵۷-۰۲۱ در ۲۴ ساعت شبانه روز اطلاعات خود را کسب نمایند. همچنین در ساعات اداری نیز به طور مستقیم با کارشناسان واحد پاسخگویی مشکل خود را مطرح و پیگیری نمایند و یا در صورت نیاز به سازمان‌های مربوطه و دفاتر همکار معرفی شوند.

وی به ایجاد مکانیسم‌های الکترونیکی برای ثبت سوالات مردم و پیگیری آن در حوزه یارانه‌ها اشاره کرد و افزود: هموطنان گرامی برای دسترسی بیشتر با اداره کل روابط عمومی و ارتباطات مردمی و همچنین دریافت پاسخ پرسش‌های خود و سایر خدمات الکترونیکی سازمان می‌توانند به آدرس پایگاه اطلاع رسانی سازمان هدفمندسازی یارانه‌های کشور به آدرس www.hadafmandi.ir مراجعه کنند.

کد خبر 5315599

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان هدفمندی یارانه ها امید حاجتی هدفمندی یارانه ها اربعین 1400 قیمت دلار وزارت جهاد کشاورزی وزارت راه و شهرسازی بانک مرکزی قیمت طلا پروازهای اربعین قیمت جهانی طلا قیمت نفت اقتصاد آمریکا سازمان هواپیمایی کشوری افزايش شاخص بورس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای نفت خام سازمان هدفمندسازی یارانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۴۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت تاریخی روستای اصفهک با توجه مردم حفظ شده است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان طبس گفت: بافت تاریخی روستای اصفهک همواره حفظ شده و این امر با اعتبارات دولتی و توجه مردم حاصل شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از طبس، علی‌اکبر رحیمی در حاشیه بازدید از روستای اصفهک شهرستان طبس اظهار داشت: بافت تاریخی روستای اصفهک با شماره 31336 ثبت ملی شده است. مرمت بافت به همت گروهی از جوانان انجام شده و کماکان ادامه دارد و نسل جوان در حال مرمت خانه‌های آبا و اجدادی خود هستند. نکته جالب اینجاست که جوانان روستا بدون درخواست کمک از نهادهای دولتی، قصد راه‌اندازی بومگردی یا سایر مراکز و تأسیسات گردشگری را دارند. 

وی از احیاء رشته‌های مختلف صنایع دستی از جمله حوله‌بافی پخل‌بافی و گیوه‌بافی و راه‌اندازی کارگاه‌های تولیدی در این منطقه خبر داد و گفت: این امر بلافاصله پس از راه‌اندازی بومگردی‌ها در این روستا با کمک زنان اتفاق افتاد. فرآوری و بسته‌بندی محصولات کشاورزی روستا به صورت کارگاه‌های کوچک خانگی و یا حتی راه‌اندازی کارخانه‌های کوچک پس از ورود اولین گردشگران به این روستای زیبا اتفاق افتاد و در نهایت منجر به راه‌اندازی فروشگاه صنایع دستی و سوغات محلی در روستای اصفهک و شهر طبس شد. 

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان طبس ادامه داد: مرمت حمام قدیمی روستا با مشارکت همه اهالی و استفاده به عنوان حمام سنتی که بسیار مورد استقبال گردشگران قرار گرفته و راه‌اندازی  پژوهشگاه خشت و گل در مدرسه قدیمی روستا که میزبان دانشجویان زیادی از سراسر کشور بوده و کارگاه‌های خشت زنی و معرفی انواع طاق‌ها، قوس‌ها و سایر ارکان و اجزاء معماری ایرانی از جمله کارهایی است که در چند سال اخیر در این منطقه رخ داده است. 

وی از راه‌اندازی 7 اقامتگاه بومگردی و مراکز پذیرایی در بافت روستا توسط جوانان خبر داد و گفت: ظرفیت‌های کشاورزی اصفهک بسیار زیاد و متنوع بوده و از مراکز اصلی تولید سبزی در شهرستان طبس است.  آسمان تاریک و پر ستاره و فعالیت‌ها و ظرفیت‌های نجومی اصفهک که باعث برگزاری کارگاه‌های نجوم و ستاره شناسی در این منطقه زیبا شده نیز از دیگر پتانسیل‌هاست. 

فرماندار ویژه طبس با بیان اینکه عده‌ای از جوانان روستا به تازگی اقدام به راه‌اندازی آنلاین شاپ برای محصولات کشاورزی روستا کرده و با بسته بندی بسیار زیبا به اقتصاد روستایشان کمک می‌کنند، بیان کرد: اصفهک به عنوان یکی از ژئوسایت‌های ژئو پارک جهانی طبس بوده و تابلوهای معرفی دو زبانه در محل سایت و جاده‌های منتهی به آن نصب شده و کمتر روستایی دارای چنین ظرفیتی در منطقه است. زیرساخت برق و آب بافت اصفهک در قسمت‌هایی که مرمت شده، اجرا شده و نکته جالب اینکه جوانان روستا شبکه برق را به صورت زمینی و مخفی اجرا کرده و روشنایی معابر با چراغ‌های قدیمی انجام می‌شود و بافت روستا فاقد آلودگی نوری است. 

 رحیمی تصریح کرد: در بافت تاریخی اصفهک از مواد پلاستیکی کمترین استفاده می‌شود و جوانان و اهالی ملزم به اجرا و رعایت این موارد هستند. در مناسبت‌های مختلف، اهالی و خصوصاً فعالین گردشگری به صورت دسته جمعی به نظافت فضای عمومی روستا اقدام می‌کنند. برگزاری جشن سده و شب چله، نوروز، ماه نوروز، عزاداری‌های ماه محرم و ... از سنت‌ها و آئین‌هایی است که با شور خاصی در اصفهک برگزار می‌شود. آداب و رسوم، بازی‌های بومی و محلی، امامزاده زرگ، شب گردی در کویر، مشارکت اهالی و خصوصاً جوانان در مرمت و بازسازی روستا، مشارکت و همراهی زنان در تولید صنایع دستی و تولیدات و محصولات کشاورزی و... به عنوان مهم‌ترین ظرفیت‌های روستای اصفهک است. 

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان طبس با اشاره به امکاناتی که دولت ایجاد کرده، یادآور شد: ثبت و احیا بافت، 7 اقامتگاه بوم گردی فعال، توجه به صنایع دستی، محصولات کشاورزی و بسته بندی، احداث پارک و فضای بازی کودکان، افتتاح خانه بهداشت روستا و افتتاح بند خاکی زرگ با حجم عملیات خاکی23 هزار متر مکعب و حجم عملیات سنگین ملاتی 480متر معکب و ارتفاع 6 متر از جمله این اقدامات بوده است. 

 وی با اشاره به رسیدگی به جاده و طرح هادی روستا به عنوان طرح‌های آتی، بیان کرد: احداث زمین چمن مصنوعی توسط دهیاری، احداث مخزن 500 متر مکعبی آب، زیرسازی و آسفالت معابر به مساحت 8000 هزار متر مربع، جدول گذاری معابر 3500 متر طول، بازنگری طرح هادی روستا و الحاق اراضی معیشتی و تجاری به طرح، بهسازی آرامستان و پیگیری خرید ماشین آلات جهت تامین درآمد پایدار دهیاری نیز از طرح‌های در حال اجرا یا اجرا شده است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان طبس یادآور شد: مرمت و بهسازی بافت تاریخی، نقشه برداری بافت تاریخی، تهیه طرح آبخیزداری در منطقه روستای اصفهک، اصلاح شبکه فرسوده آب، پروژه انتقال آب بوسیله لوله، احداث و بهسازی کانال‌ها و نهرهای آبیاری عمومی به وسیله جهاد کشاوزی و آغاز طرح توسعه شبکه گاز پیگیری برای ثبت جهانی بافت تاریخی اصفهک در سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) نیز از دیگر طرح‌های در دست پیگیری است.

 

 

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • مراکز رشد علوم انسانی در استان‌های کشور تشکیل می‌شود
  • بافت تاریخی روستای اصفهک با توجه مردم حفظ شده است
  • بسیج سازندگی ۲۸۶۴ نیروگاه کوچک‌ مقیاس در کشور ساخت
  • تلاش برای راه‌اندازی دانشگاه‌های وقفی در کشور
  • چگونه دانشجویان، اساتید و طلاب بن خرید نمایشگاه کتاب را فعال کنند؟ + عکس
  • آیلتس چیست؟
  • اجرای پویش ملی اهدای اسناد و منابع کهن
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات