Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-08@21:43:41 GMT

تلفن گویا چیست و چه امکاناتی دارد؟

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۷۰۷۹۴

تلفن گویا چیست و چه امکاناتی دارد؟

برای اینکه پاسخی مناسب برای این سوالات دریافت کنید، با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

در چند ساله اخیر و در پی رشد لحظه ای تکنولوژی بسیاری از کسب و کارها با وارد شدن به این حیطه و آنلاین کردن خدمات و محصولات، پاسخ مثبتی به حضور این تکنولوژی ها به حوزه کسب و کار خود داده اند. اگرچه هستند افرادی که هنوز هم کسب و کار سنتی را ترجیح می دهند و اجازه ورود تکنولوژی به حریم کسب و کار خود را نمی دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(البته که تعداد این افراد بسیار اندک می باشد)

تکنولوژی های جدید را دست کم نگیرید!

تا همین چند سال پیش و تا قبل از ورود دستگاه های ATM و نرم افزار ها و اپلیکیشن ها به ادارات و شرکت های دولتی و غیردولتی همه افراد مجبور بودند که برای پرداخت قبوض خدماتی به بانک ها و دفاتر پیشخوان مراجعه کنند و از آن طریق کار خود را انجام دهند. امروزه اما همه چیز فرق کرده و اکثر افراد بسیاری از کارهای خود را تنها با گوشی های موبایل خود در خانه و به راحتی انجام می دهند. این خدمات به گونه ای است که همه افراد حتی کسانی که فقط سواد خواندن و نوشتن را نیز دارند می توانند به راحتی از این خدمات استفاده کنند و در نتیجه در وقت و هزینه خود صرفه جویی کنند.

تلفن گویا را چقدر می شناسید؟

حتما برای شما هم اتفاق افتاده که برای انجام کاری و یا پشتیبانی محصولاتی که خریداری کرده اید به دفتر مربوطه تماس گرفته اید و با یک صدای ضبط شده مواجه شده اید. این صدای ضبط شده در ابتدا با سلام و احوالپرسی و رعایت ادب خدماتی که میتواند برای شما به صورت تلفنی انجام دهد را با شما در میان می گذارد و از شما میخواهد تا خدمتی که مد نظر دارید را با گرفتن یک کد یا عدد انتخاب کنید. این صدای ضبط شده قادر است با شما را تا انتهای کارتان همراهی کند و شما را به درخواست دلخواهتان برساند. و در آخر نیز شما میتوانید به صورت زنده و در صورت حل نشدن مشکلتان با اپراتور پشتیبان به صورت زنده گفتگو کنید. برای مثال شما شرکت های ارائه خدمات اینترنت را در نظر بگیرید که در هر ساعت از شبانه روز می توانید با گرفتن شماره مورد نظر : سرویس جدید بخرید و یا سرویس قبلی خود را شارژ کنید و رمز و پسورد ورود به پنل جدید دریافت کنید و یا حتی کیف پول خود را شارژ کنید.

تلفن گویا چیست؟

همه سیستمهایی که بصورت خودکار تماس های تلفنی را پاسخ داده و خدماتی را از طریق خط تلفن در اختیار تماس گیرندگان قرار می دهند را تلفن گویا می نامند. تلفن ‌گویا (به انگلیسی: Interactive Voice Response‎) فناوری است که امکان تعامل کامپیوتر با انسان را از طریق صوت و صفحه‌کلید ممکن می‌سازد و با توجه به نوع طراحی سیستم تلفن گویا و منوی انتخابی، تماس گیرنده به منوها و یا منابع دیگر هدایت می‌شود. به زیان ساده تر : تلفن گویا یا IVR سیستمی است که بر روی تلفن ها پیاده سازی می شود و این امکان را فراهم می سازد تا مشتریان با یک تماس تلفنی تمامی کارهای خود را از طریق یک صدای ضبط شده و به صورت سیستمی انجام دهند.

تلفن های گویا چه مزیت ها و قابلیت هایی دارند؟

مزیت ها :

 *رضایت مشتری

 *پاسخگویی کاملا هوشمند

 *صرفه جویی در زمان

 *کاهش هزینه ها

قابلیت ها :

تعریف منشی تلفنی و پاسخگویی منظم به تمامی تماسها به صورت خودکار تعریف تعداد زیادی از خطوط داخلی و هدایت مشتری به داخلی مورد نظر توسط این سیستم قابلیت دریافت فکس به راحتی از طریق تلفن گویا فراهم می باشد تعریف و تنظیم خودکار ضبط مکالمات و پیام های دریافتی از سوی مشتری ایجاد صف تماس در سیستم تلفن گویا برای مدیریت هرچه بهتر تماس گیرندگان صندوق صوتی پیشرفته و امکان گزارش گیری خودکار از مکالمات و پیام ها توسط سیستم

اگر شما هم برای کسب و کار و یا دفاتر خود نیاز به خرید تلفن گویا دارید با شماره زیر در تماس باشید.

۳۱۵۰۵ - ۰۵۱

کد خبر 639497

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: صدای ضبط شده تلفن گویا کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۰۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (18 اردیبهشت)

گرم از دست برخیزد که با دلدار بنشینم
ز جام وصل می‌نوشم ز باغ عیش گل چینم

شراب تلخ صوفی سوز بنیادم بخواهد برد
لبم بر لب نه ای ساقی و بستان جان شیرینم

مگر دیوانه خواهم شد در این سودا که شب تا روز
سخن با ماه می‌گویم پری در خواب می‌بینم

لبت شکر به مستان داد و چشمت می به میخواران
منم کز غایت حرمان نه با آنم نه با اینم

چو هر خاکی که باد آورد فیضی برد از انعامت
ز حال بنده یاد آور که خدمتگار دیرینم

نه هر کو نقش نظمی زد کلامش دلپذیر افتد
تذرو طرفه من گیرم که چالاک است شاهینم

اگر باور نمی‌داری رو از صورتگر چین پرس
که مانی نسخه می‌خواهد ز نوک کلک مشکینم

وفاداری و حق گویی نه کار هر کسی باشد
غلام آصف ثانی جلال الحق و الدینم

رموز مستی و رندی ز من بشنو نه از واعظ
که با جام و قدح هر دم ندیم ماه و پروینم

تفسیر :

شرایط نابسامان و کنترل اوضاع از دست شما خارج شده، همیشه از سختی های راهی که در آن قدم گذاشته اید، آگاه بودید. همچنان در برابر مشکلات و رنج ها مقاومت کرده و استوار باشید.

به زودی لطف و رحمت خداوند شامل حال تان می شود و تحمل این همه سختی نتیجه خواهد داد. انسان صادق و وفاداری هستید، تنبلی نکنید و کارها را به تعویق نیندازید.

زندگی نامه حافظ

حافظ، شاعر فارسی زبان قرن هشتم هجری بوده که در سال ۷۲۷ هجری قمری در شهر شیراز متولد شد. پدر او بهاءالدین محمد نام داشت که در دوران کودکی حافظ، از دنیا رفت. حافظ در دوران نوجوانی شاگرد نانوا بود و به‌همراه مادرش زندگی سختی را سپری می‌کرد. گفته می‌شود او در اوقات فراغت خود به مکتب‌خانه‌ای که نزدیک نانوایی بود می‌رفت و خواندن و نوشتن را از همان جا فراگرفته است. او در مجالس درس علما و بزرگان زمان خود شرکت می‌کرد و نیز‌زمان برای کسب درآمد به کارهای سخت و طاقت فرسا می‌پرداخت. خانه حافظ در محله شیادان شیراز بود.

این شاعر بزرگ در دوران جوانی بر تمام علوم مذهبی و ادبی مسلط شد و در دهه بیست زندگی خود به یکی از مشاهیر علم و ادب سرزمین خود تبدیل شد. جالب است بدانید که او قرآن را به‌طور کامل حفظ بود و به همین خاطر تخلص حافظ را برای او انتخاب کردند. شمس الدین محمدبن بهاءالدین محمد حافظ شیرازی حدود چهل سال در حوزه درس استادان آن زمان از قبیل قوام الدين عبدالله، مولانا بهاء الدين عبدالصمد بحرآبادی، مير سيد شريف علامه گرگانی، مولانا شمس الدين عبدالله و قاضی عضدالدين عيجی  شرکت می‌کرد و به همین خاطر به اکثر دانش‌های زمان خود مسلط بود.

حافظ در دوران شاه شیخ ابواسحاق به دربار راه پیدا کرد و شغل دیوانی را برای خود انتخاب کرد. او علاوه بر شاه ابواسحاق، در دربار شاهان دیگری همانند شاه شیخ مبارزالدین، شاه شجاع، شاه منصور و شاه یحیی نیز حضور پیدا کرده بود. حافظ از طریق دیوانی امرار معاش می‌کرد و شاعری شغل اصلی او نبود. جالب است بدانید که بزرگ‌ترین گناه از نظر حافظ، ریاکاری و مردم‌فریبی بود. حافظ در دوران زندگی خود اشعار به‌ویژه غزلیات بسیار زیبا و معنی‌داری سروده است که نیز‌اکنون پس از گذشت قرن‌ها از آن، بوی تازگی داده و خواندنش آرامش‌بخش است. دیوان اشعار حافظ شامل غزلیات، قصیده، مثنوی، قطعات و رباعیات می‌شود.

حافظ در دوران جوانی عاشق دختری به نام شاخه نبات شد؛ البته برخی بر این عقیده‌اند که نام همسر حافظ نسرین بود و او این نام را به‌دلیل شیرین زبانی معشوقه‌اش به او اختصاص داده است. او برای رسیدن به معشوقه‌اش، ۴۰ شبانه روز را به‌طور مستمر در آرامگاه باباکوی شب زنده‌داری کرده و به دعا پرداخت. سپس، با شاخه نبات ازدواج کرد و حاصل این ازدواج یک فرزند پسر بود. حافظ تنها یک بار ازدواج کرد و پس از مرگ همسرش مجرد ماند. به همین خاطر بسیاری از عارفان و عاشقان، عشق مقدس و واقعی را در حافظ جستجو می‌کنند. پسر این شاعر بزرگ نیز در دوران جوانی در راه سفر نیمه‌کاره به هند همراه پدرش از دنیا رفت.

در تقویم رسمی ایران، ۲۰ مهر روز بزرگداشت حافظ است و هر ساله در این روز مراسم بزرگداشت حافظ با حضور پژوهشگرانی در سراسر دنیا روی آرامگاهش در شهر شیراز برگزار می‌شود.

 

آثار حافظ

دیوان حافظ شامل ۵۰۰ غزل، ۴۲ رباعی و چند قصیده است که آن را در در ۵۰ سال از زندگی خود سروده است؛ یعنی به‌طور متوسط در هر سال تنها ۱۰ غزل سروده است؛ زیرا او در لحظاتی خاص به سرودن اشعار خود می‌پرداخت و تمرکز خود را روی خلق آثاری ناب گذاشته بود که شایسته مقام معشوق باشد. این نکته بسیار قابل‌توجه و تامل‌برانگیز بوده و به همین خاطر دیوان او را به یک کتاب خاص و خواندنی تبدیل کرده است. دیوان حافظ بیش از ۴۰۰ بار به زبان فارسی و زبان‌های دیگر دنیا به چاپ رسیده است. حافظ لقب ماهرترین غزل‌سرای زبان فارسی را نیز با اقتدار از آن خود کرده و تک بیت‌های او بسیار درخشان و تماشایی است.

شاید تعبیر کردن یا قدرت تاویل پذیری را بتوان از مهم‌ترین خصوصیات اشعار حافظ به حساب آورد؛ زیرا هر کس که دیوان حافظ را باز کرده و غزلی از آن می‌خواند، با توجه به شرایط روحی خود برداشت متفاوتی از آن می‌کند؛ به‌گونه‌ای که حافظ آن شعر را فقط برای حال آن لحظه او سروده است. در اشعار حافظ، تناسبات هنری به شکلی ظریف و دقیق رعایت شده‌اند و ایهام و ابهام را به جا و درست به کار برده است. در برخی از اشعار حافظ، زبان طنز نیز به کار گرفته شده تا ناگفته‌ها به کمک زبان طنز بیان شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (17 اردیبهشت)

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (20 اردیبهشت)
  • تماس‌های عجیب و غریب با ۱۲۵! 
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (19 اردیبهشت)
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (18 اردیبهشت)
  • چرا در دیدار پرسپولیس و سپاهان آمبولانس نبود
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • ببینید | زیرکی جالب یک زن در تماس با پلیس برای درخواست کمک به صورت نامحسوس!